Vouwdozen

Vouwdozen hebben wij in alle soorten en maten. In onze webshop kunt u zelf uw ideale vouwdoos op maat laten maken, zodat u nooit meer voor onaangename verassingen komt te staan. U voert zelf de gewenste afmetingen van uw dozen in, en wij maken ze op maat voor u. Vouwdozen staan bekend om hun compactheid, u kunt ze immers prima opbergen zonder dat ze te veel ruimte innemen. Bovendien zijn ze erg licht, waardoor u nooit teveel kwijt bent aan verzendkosten. Veel eigen bedrijven en webshops maken hierom gebruik van vouwdozen voor de verzendingen van hun artikelen.

Vouwdozen op maat

In onze webshop maken wij al uw vouwdozen op maat. U voert zelf de afmetingen die u nodig heeft voor uw dozen, en de rest kunt u aan ons overlaten. Wij maken dus vouwdozen precies zoals u ze wilt, uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wijken de maten van uw dozen af van de standaard maten? Dit is geen probleem! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vouwdozen op maat hebben vele voordelen. U weet precies waar u aan toe bent, omdat u zelf bepaald wat de afmetingen van de doos zijn. Verder zijn ze gemaakt van licht karton, waardoor u nooit teveel betaald als u eenmaal uw producten of artikelen wilt gaan verzenden naar bijvoorbeeld uw klanten. Ook sluit u vouwdozen gemakkelijk af doormiddel van een stuk tape of een stevig stuk plakband. Natuurlijk kunt u ook standaard vouwdozen kopen, maar door ze op maat te laten maken bespaart u een hoop energie en pas en meet werk. Ook krijgt u bij ons de gelegenheid om uw dozen persoonlijker te laten maken, door ze bijvoorbeeld te laten bedrukken. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor de naam van uw bedrijf of een logo daarvan.

Vouwdozen kwaliteit

Onze vouwdozen zijn allemaal van hoge kwaliteit. Duurzaamheid staat bij kartonnendozenopmaat.nl voorop, vandaar dat wij uitsluitend gebruik maken van een duurzaam soort karton, namelijk golfkarton. Deze laatste staat bekend om zijn buigzaamheid en zijn stevigheid, waardoor u gegarandeerd bent van een veilige en betrouwbare verpakking voor al uw producten. Wij zorgen ervoor dat u alleen de beste kwaliteit vouwdozen thuisbezorgd krijgt en letten tegelijkertijd ook nog op het milieu door al onze dozen op maat te maken, waardoor er weinig tot geen materiaal verspilt wordt.

Vouwdozen online bestellen

Vouwdozen online bestellen doet u op onze webshop, kartonnendozenopmaat.nl. Selecteer de maten voor de vouwdozen die u nodig heeft en vul vervolgens uw gegevens in. Wij zorgen ervoor dat uw dozen op maat gemaakt worden en binnen een paar dagen bij u worden thuisbezorgd. Binnen Nederland zijn de verzendkosten zelfs gratis, u betaald dus nooit teveel bij ons! Een betrouwbare service, dat is wat wij u bieden bij kartonnendozenopmaat.nl.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen