Verzenddozen

Bij kartonnendozenopmaat.nl hebben wij allerlei soorten dozen, ook verzenddozen. Wilt u producten of artikelen verzenden, en weet u niet precies wat voor verzendoos u nodig heeft? In onze webshop kunt u zelf uw verzenddoos op maat laten maken, zodat u nooit meer voor onaangename verassingen komt te staan. Doordat u zelf de maten van uw product(en)van te voren invoert, bent u gegarandeerd van een passende en veilige verpakking. Dat is de service van kartonnendozenopmaat.nl.

Verzenddozen online bestellen

Verzenddozen online bestellen kan heel gemakkelijk via onze webshop. U bepaalt zelf de maat die uw doos moet hebben door de afmetingen van de producten die u wilt verzenden, in te voeren. Op die manier berekenen wij welke maat uw verzenddozen moeten hebben om zo op een effectieve en veilige wijze uw artikelen te verzenden. Daarna hoeft u alleen nog maar uw adresgegevens in te vullen en krijgt u een voorbeeld van de doos die u thuisbezorgd krijgt. U kunt eventueel ook nog kiezen om uw verzenddozen te laten bedrukken aan de –binnen en de buitenkant met bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf of een logo daarvan. Dat kan uw verzending persoonlijker maken. Verder kunt u ook optioneel een kleur karton kiezen voor uw verzenddozen. Kartonnendozenopmaat.nl maakt alles mogelijk!

Verzenddozen materiaal

Al onze verzenddozen zijn gemaakt van uiterst duurzaam materiaal. Zo gebruiken wij voor al onze kartonnen dozen gerecycled karton, om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het milieu. Door onze dozen -dus ook verzenddozen- op maat te maken verspillen wij ook geen materiaal omdat wij een verpakking maken die precies om uw product past. Hierdoor is uw verpakkingsmateriaal ook lichter, waardoor de verzendkosten van uw artikelen beperkt blijft. Duurzaamheid is een statement bij ons waar wij altijd naar streven. Dat is wat ons onderscheidt. Wilt u meer informatie over ons streven naar duurzaamheid, raadpleeg dan onze website.

Verzenddozen kopen

Verzenddozen kopen kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Selecteer de maat van het product dat u wilt verzenden, kies eventueel voor een bedrukking en/of een kleur voor uw doos en vul uw gegevens in. Vervolgens krijgen wij uw bestelling binnen en worden uw verzenddozen binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd. Binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis, zodat u nooit te veel hoeft te betalen. Zo makkelijk kan verzenddozen kopen dus zijn.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen