Verpakkingsdoosjes

Ook voor de allerkleinste verzendingen hebben wij een doos op maat, zoals verpakkingsdoosjes. Deze kunt u gebruiken om bijvoorbeeld kleine en breekbare artikelen te verzenden, zoals cd’s , sieraden of cosmetica. Maar u kunt de verpakkingsdoosjes ook gebruiken als opbergdoosjes op een kantoor of in huis. Waar u ze ook voor nodig heeft, op kartonnendozenopmaat.nl maken wij ze op maat voor u!

Verpakkingsdoosjes op maat

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel verpakkingsdoosjes op maat laten maken. Het enige wat u hoeft te doen is de afmetingen van u producten in te voeren, waardoor u daarna verzekerd bent van een veilige verpakking. U kunt er ook voor kiezen om uw verpakkingsdoosjes te laten bedrukken, met bijvoorbeeld het logo of de naam van uw bedrijf. Dit kan zowel aan de –binnen als aan de buitenkant, zodat u ook met discrete verzendingen bij ons aan het juiste adres bent.

Verpakkingsdoosjes bestellen

Op kartonnendozenopmaat.nl kunt u heel gemakkelijk verpakkingsdoosjes bestellen. Ga hiervoor naar onze website, selecteer het aantal doosjes dat u nodig heeft en voer de maten van uw product(en) in. Upload eventueel een afbeelding of een tekst voor de bedrukking. Hierna krijgt u een voorbeeld van hoe uw verpakkingsdoosje eruit komt te zien. Vervolgens hoeft u alleen nog maar uw adresgegevens in te vullen, en worden de doosjes binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. Binnen Nederland zijn de verzendkosten zelfs gratis.

Verpakkingsdoosjes duurzaam

Al onze verpakkingsdoosjes zijn gemaakt van duurzaam karton. Duurzaamheid is ons streven bij kartonnendozenopmaat.nl. Al onze dozen zijn gemaakt van 80% gerecycled karton, wat ook weer een goede bijdrage levert aan het milieu. Bovendien zijn al onze verpakkingsdoosjes op maat gemaakt, waardoor er bij de productie daarvan geen materialen worden verspild. Wilt u meer informatie over de duurzaamheid van onze producten? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Verpakkingsdoosjes online kopen

Verpakkingsdoosjes online kopen doet u op kartonnendozenopmaat.nl. Wij bieden u de beste kwaliteit dozen voor een scherpe en concurrerende prijs. Al onze producten worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd, waardoor u ook op extra kosten bespaart. Behalve verpakkingsdoosjes beschikt onze webshop over een groot assortiment andere dozen in alle maten. Kijk snel op onze webshop en maak uw keuze. Niets is voor ons te moeilijk, wij maken alle soorten dozen op maat voor u!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen