Over Kartonnendozenopmaat.nl

Deze webshop biedt u de mogelijkheid om zelf actuele doosprijzen te berekenen en deze dozen direct te bestellen. Omdat offerte- en bestelproces geheel online verlopen koopt u nu een doos op maat voor een verrassend scherpe prijs. Ontdek het zelf en bereken nu wat ùw doos kost !

Voor ieder formaat direct een prijs
Het grote voordeel is dat u geen tijd verliest met het zoeken van het best passende formaat en het aanvragen van offertes. Het eenvoudig invullen van het gewenste formaat en aantal resulteert direct in de actuele prijs. Met één druk op de knop bestelt u vervolgens online de berekende doos.

Spaar materiaal, spaar tijd

Worstelt u ook met standaard formaten die altijd te groot of te klein zijn? Wilt u liever een op maat gemaakte doos voor een betaalbare prijs? Met kartonnendozenopmaat.nl is het opvullen van dozen verleden tijd. Dit levert winst op voor ons milieu en uw portemonnee.

Professioneel verpakt

Een op maat gemaakte doos geeft uw product de professionele uitstraling die het verdient. Bovendien zorgt een goed passende doos voor minder schade tijdens verzending. Het aantal retouren wordt gereduceerd en uw klanttevredenheid neemt toe.

Doosopmaat.be

Doosopmaat.nl heeft ook een vestiging in België !
Onze klanten in België kunnen daarom het beste bestellen via de site Doosopmaat.be

PitS Verpakkingen

De webshop kartonnendozenopmaat.nl is een onderdeel van PitS Verpakkingen in Waddinxveen. Zie onze andere site over kartonnen dozen. Wij zijn een productiebedrijf dat al jaren bijzondere golfkartonnen dozen maakt. Onze grootste kracht ligt in het leveren van kleine series op maat gemaakte dozen.

Post NL Pakketservice

Via de site Kartonnendozen PostNL kunnen Post NL-klanten eenvoudig dozen bestellen bij Kartonnendozenopmaat.nl. Voor Post NL snijdt het mes aan twee kanten:

  • Post NL helpt haar klanten met het vinden van de juiste verpakking.
  • Een doos op maat zorgt voor minder beschadigingen tijdens distributie. Dit resulteert in een nog hogere klanttevredenheid.

Zo blijven wij zoeken naar de beste oplossingen voor u!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen