Kartonnen verpakkingen

Kartonnen verpakkingen zijn er in alle soorten en maten. Bij kartonnendozenopmaat.nl zorgen wij voor de ideale verpakking voor al uw producten en verzendingen. Onze dozen zijn speciaal op maat gemaakt, waardoor u altijd beschikt over een adequate verpakking. Neem een kijkje in onze webshop en bepaal zelf de afmetingen die uw doos moet hebben.

Kartonnen dozen op maat

Bent u op zoek naar kartonnen dozen op maat? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij zorgen ervoor dat uw dozen precies voldoen aan uw wensen, zodat u met een gerust hart veilig uw producten of artikelen kunt verzenden zonder dat deze risico lopen op beschadiging. Door dozen op maat te laten maken voorkomt u dat de voorwerpen in de verpakking gaan schuiven, alles is namelijk stevig ingepakt. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar een bepaalde soort doos, want wij maken ze op maat voor u!

Verpakkingen karton

Al onze verpakkingen zijn gemaakt van duurzaam karton, namelijk golfkarton. Deze staat bekend om zijn stevigheid en zijn buigzaamheid, waardoor u altijd profiteert van een kwalitatieve goede doos. Ons team vindt duurzaamheid erg belangrijk. Bij ons wordt geen materiaal verspilt doordat onze dozen op maat worden gemaakt. Bovendien bestaan onze dozen uit 80% gerecycled karton. Bij kartonnendozenopmaat.nl letten wij dus op de kwaliteit, op de prijs en op het milieu. Van postdoos tot inpakdozen, klein of groot, wij maken het allemaal op maat voor u. Uw wens staat altijd bij ons centraal, dat is wat ons onderscheidt van anderen.

Dozen online kopen

Dozen online kopen is heel makkelijk via onze webshop. Vul de afmetingen van het product in dat u wilt verzenden, kies eventueel een kleur karton en een bedrukking uit en uw dozen zijn klaar om verzonden te worden. Al uw kartonnen verpakkingen worden binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd. Woont u in Nederland? Dan betaalt u bij ons geen verzendkosten. Dat is de service van kartonnendozenopmaat.nl. Goede kartonnen verpakkingen voor een scherpe prijs.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen