Karton

Karton is een licht materiaal, waarmee wij al onze dozen op maat fabriceren. Er bestaan verschillende soorten karton. Wij gebruiken voornamelijk golfkarton. Dit soort karton staat bekend om zijn buigzaamheid en zijn stevigheid. Op kartonnendozenopmaat.nl bent u dus gegarandeerd van de beste kwaliteit karton.

Golfkarton

Golfkarton is een licht, stevig en buigzaam soort karton. Wij gebruiken dit soort karton voor al onze verpakkingen en dozen op maten, omdat de kwaliteit van golfkarton erg hoog is. Bovendien willen wij voor onze klanten alleen de beste producten en de beste dozen op maat, dus is het voor ons meer dan logisch om karton van de beste kwaliteit te gebruiken. Golfkarton is stevig, u zult dus altijd uw producten op een veilige manier kunnen verzenden. Op kartonnendozenopmaat.nl kunt u verschillende dozen op maat terugvinden, allen op basis van golfkarton.

Goedkoop karton

Een stevige en veilige doos , maar toch goedkoop uitzijn met karton? Het kan bij kartonnendozenopmaat.nl! Uw doos wordt bij ons altijd op maat gemaakt, dus de maten die u invult worden aangehouden, zodat u nooit te veel betaald voor het karton! Het karton dat wij gebruiken is van hoge kwaliteit, zodat u gegarandeerd bent van een stevige en veilige doos voor het verzenden van uw bestellingen of producten. Kwalitatief goed en toch goedkoop karton, daar doen wij het voor!

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen bestellen doet u heel gemakkelijk op kartonnendozenopmaat.nl. Al onze dozen zijn op maat gemaakt, dit houdt dus ook in dat u zelf de maat van uw kartonnen doos mag bepalen en dat u er ook eventueel voor kunt kiezen om deze te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsslogan. Onze kartonnen dozen raken, door de kwaliteit die wij aan ons karton hechten, minder snel beschadigd. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Karton online bestellen

Dozen van karton online bestellen doet u op kartonnendozenopmaat.nl. Op onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw type doos uitkiezen, zodat wij hem voor u op maat maken. U hoeft alleen de afmetingen die u wilt in te vullen, wij zorgen voor de rest. Uw doos op maat wordt vervolgens snel bij u thuisbezorgd. Dozen van karton online bestellen, zo makkelijk gaat dat met kartonnendozenopmaat.nl.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen