Geen verzendkosten

Voor uw bestellingen die via deze site verlopen brengen wij geen bijkomende kosten in rekening.
Dus GEEN verzendkosten, administratiekosten, kleine order toeslag en dergelijke.

De prijs die u ziet is de totaalprijs per doos, exclusief btw. Op de factuur ziet u dus het geleverde aantal dozen maal de prijs per stuk, met alleen de btw als bijkomende 'kosten'.

Deze voorwaarden gelden voor leveringen in Nederland, uitgezonderd Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden. Voor leveringen op de Wadden Eilanden, Zeeuws Vlaanderen en buiten Nederland worden mogelijk wel extra kosten in rekening gebracht. Bel of mail ons indien u hierover vragen heeft.Geen onderlevering, overlevering maximaal 10%

Al onze dozen worden op maat gemaakt. Er ligt dus geen stapel dozen op de plank waar wij exact uw aantal vanaf kunnen halen.

Zodra wij uw bestelling ontvangen, kopen wij kartonnen platen bij onze leverancier. Als wij bijv. 100 platen bestellen worden er tussen de 100 en 110 geleverd. De machines van onze leveranciers lopen zo snel dat er geen exact aantal kan worden aangeleverd.

Als de bestelde platen karton bij ons binnen zijn, start ons eigen productieproces. Bij de opstart kunnen altijd wat platen verloren gaan. Ook de eerste en laatste platen op de aangeleverde pallet gooien wij weg. Deze zijn vaak minder mooi.

De overlevering van onze leverancier minus het verlies in onze eigen productie resulteren in een totaal aantal dozen dat u als klant ontvangt. Het werkelijk geleverde aantal wordt gefactureerd.

Er zal dus heel vaak enige overlevering zijn. Wij maximeren dit op 10% ! Onderlevering zal zonder overleg met u als klant nooit voorkomen.

10% overlevering lijkt veel maar is voor kleine series op maat gemaakte dozen heel weinig.
LET OP: andere aanbieders hanteren hanteren over- èn onderlevering van 20% !!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen