Veel gestelde vragen over kartonnen dozen
 

Witte dozen
U kunt ook witte dozen bestellen. Dozen met een witte buitenkant en bruine binnenkant kunt u zelf uitrekenen onder 'dozen bestellen'.
Wilt u een doos die ook aan de binnenkant wit is, vraagt u dan een offerte aan via ons offerte-aanvraagformulier. U ontvangt dan z.s.m. een offerte. 
Witte dozen hebben soms een langere levertijd.

Bedrukte dozen (nieuw !!)
Dozen bedrukken kan nu al vanaf 25 stuks en is nog betaalbaar ook. Zie de pagina www.kartonnendozenopmaat.nl/bedrukken voor meer info. Op www.kartonnendozenopmaat.nl kunt u zelf de prijs van uw bedrukte doos uitrekenen. Maak van uw kartonnen dozen een reclame-object!
Vanaf ongeveer 1500 stuks dozen kunt u ook in kleur gaan bedrukken. Vraag ons naar de mogelijkheden !

Betaling achteraf
Bedrijven betalen achteraf (na goedkeuring directie), tenzij het gaat om grote bedragen. Onze betalingstermijn is 14 dagen na levering. U ontvangt een factuur. Betaling alleen via overboeking (dus nooit contant). Indien u geen kvk-inschrijving heeft betaalt u altijd vooraf. 

Bezorging
Doosopmaat.nl geeft van tevoren aan wanneer we verwachten te leveren. Deze verwachte leverdatum ziet u op onze orderbevestiging. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 8.00h en 17.00h.

Bezorgkosten
Binnen Nederland berekenen wij geen bezorgkosten (Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen uitgesloten). De bezorgkosten buiten deze regio zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Leveringen in België
Ook in België hebben wij een vestiging. Voor leveringen in België kunt u het beste onze site www.doosopmaat.be bezoeken.

Handvatten in dozen
Optioneel kunt u in de dozen handvatten laten maken. Vraagt u dan een offerte aan via ons offerte-aanvraagformulier. U ontvangt dan z.s.m. een offerte (streeftijd binnen 24 h).

Levertijd
Onze levertijd is gemiddeld 2 - 6 werkdagen. Vraag ons naar de mogelijkheden als u een keertje haast heeft en het echt op tijd moet zijn.

Model opsturen 
Een model maken (op maat) en opsturen kost relatief veel tijd. De kosten van een modeldoos zijn 20 euro per exemplaar (excl. btw). Mocht u een modeldoos willen bestellen, stuurt u ons dan een e-mail met uw gegevens (formaat en kwaliteit van de doos, tenaamstelling factuur, factuur- en afleveradres).

Overlevering 
Tijdens het productieproces proberen wij zo dicht mogelijk bij het door u bestelde aantal dozen uit te komen. Enige overlevering is echter niet te voorkomen. Onze richtlijn is maximaal 10% over te leveren en te factureren (onderlevering mag nooit voorkomen).

Brievenbusdozen
Voor doosjes die door de brievenbus kunnen verwijzen wij u naar onze webshop www.doosopmaat.nl

Andere websites over kartonnen dozen
Informatie over kartonnen dozen op maat kunt u ook vinden op www.doosopmaat.nl Hier staat ook meer info over het bedrijf achter Doosopmaat.nl .

Samenwerking Post NL
Klanten van Post NL kunnen via de site www.kartonnendozen-postnl.nl eenvoudig dozen op maat bestellen. Orders en aanvragen die klanten via deze site versturen komen bij Doosopmaat.nl terecht.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen