Doosjes bestellen

Doosjes bestellen doet u heel gemakkelijk op kartonnendozenopmaat.nl. Al onze doosjes worden op maat gemaakt, u bepaalt dus zelf de maat en het formaat dat ze moeten hebben. Wilt u kleine producten verzenden en zoekt u daar een juiste verpakking bij? Op onze webshop vind u alles wat u nodig heeft!

Doosjes online kopen

Doosjes online kopen, het kan op kartonnendozenopmaat.nl. Wij onderscheiden ons van andere webshops door onze scherpe prijzen. Ook maken wij gebruik van duurzaam en goede kwaliteit karton, waaronder golfkarton. Deze staat bekend om zijn stevigheid, waardoor u bij ons zeker bent van een veilige verzending van al uw producten, ook de breekbaarste. Voor meer informatie over de kwaliteit van ons karton verwijzen u naar onze webshop. Daar kunt u alles terugvinden en krijg u ook de mogelijkheid om doosjes online te kopen.

Doosjes op maat

Mensen bestellen vaak grote dozen op maat bij ons, maar weten vaak niet dat wij ook doosjes van kleiner formaat maken. Deze doosjes zijn, net als de grotere, precies op maat gemaakt. Wilt u dus bijvoorbeeld een kleine bestelling verzenden, zoals sieraden of make-up artikelen? Bij ons kunt u precies de afmetingen van uw product invullen, zodat wij er de juiste verpakking voor maken waardoor het veilig verzonden kan worden. Door een doosje op maat te laten maken voorkomt u dat de artikelen gaan schuiven in de doos, waardoor het tijdens de verzending niet kan breken of beschadigen. Uw wensen zijn onze prioriteit bij kartonnendozenopmaat.nl.

Doosjes goedkoop

Doosjes kunt u goedkoop en gemakkelijk bestellen via onze webshop. Vul eerst de afmetingen van uw product(en) in, zo bent u zeker van een adequate verpakking. Vervolgens bepaalt u het aantal doosjes dat u nodig heeft en kunt u eventueel ook kiezen voor een bedrukking aan de –binnen of –buiten zijde van de doos. U bent zelf vrij om de tekst of de afbeelding(en) hiervoor te bedenken, denk bijvoorbeeld aan de naam of het logo van uw bedrijf. De doosjes worden vervolgens binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd. Als u binnen Nederland woont is de verzending zelfs helemaal gratis. Dat hoort bij de service van kartonnendozenopmaat.nl.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen